Tack Stockholm! Hej Zürich!

Vill passa på att tacka alla besökare som lämnat peppande och konstruktiv feedback på vår produktdesign GEO i samband med vårt deltagande under Stockholm Furniture & Light Fair 2016. Så många spännande möten och diskussioner som uppstått dessa fem dagar hade aldrig varit rimligt att konstruera i något annat forum. Så mycket kompetens, kreativitet och uppriktighet samlad under ett och samma tak; närmare 40 000 besökare från inte mindre än ett 60-tal olika länder, fantastiskt!

Att debutera i Greenhouse blev en ordentlig smällkaramell som vi suger musten ur och varmt rekommenderar andra oberoende designers att söka till. Bättre och bredare fokusgrupp kan inte uppbringas. Responsen är direkt och ärlig. Vad du sedan gör av den är upp till dig. Att möta målgruppen inredare, designers och arkitekter och presentera funktion, syfte, tankar om hur, var, när, varför och bolla utvecklingspotentialen och samtidigt visa upp din design för de besökare som kommer att möta den i sin tänkta miljö – makalöst tacksamt! Stämningen, pulsen, tidsmarkörerna hos utställarna 2016; kanon! Den mediala trendexperten och Designbloggaren Stefan ”Trendstefan” Nilsson var ”helt omskakad efter Greenhouse”. Och för att citera en av våra besökare: ”Det är i Greenhouse det händer”.

Vi har också behövt några dagar för att smälta intrycken och samla oss för att ladda om inför nästa äventyr. Packar omsorgsfullt ned våra ”gjutna babes” och flyger till Zürich för att presentera dem på ” Scandinavian Design & Lighting” – ett Arkitektevent i regi av Business Sweden, som äger rum i en gammal pappersfabrik, Folium i början av mars. Ser vi fram emot! Hello Europe!